2012. január 18., szerda

Hát ennyit az "ökumenizmusról" .....

A szám: 666

A héber nyelvben és az újszövetségi görög nyelvben nincsenek számjegyek, ezért a betűk egyben számok is. Ha egy név betűit amelyeknek számértéke van összeadjuk, egy végeredményt kapunk. Így ír János a hamis prófétáról, aki az Antikrisztust hatalomra segíti:

És odahat/kényszerít, hogy mindenkit, jelentékteleneket/kisembereket és nagyokat/tekintélyeseket, gazdagokat és szegényeket, szabadokat és szolgákat jobb kezükön vagy homlokukon *bélyeggel megjelöltessen; és hogy senki se vehessen vagy adhasson, csak az, akin bélyegként rajta van a bestia/fenevad neve vagy nevének a száma. Itt bölcsesség szükségeltetik; akinek értelme van számolja ki a bestia/fenevad számát! Mert ez egy embernek a száma: és az ő száma hatszázhatvanhat.
[*charagma/χάράγμά, pontos jelentése: bevésett v. beégetett v. bemaratott bélyeg; (amint azt az állatoknál alkalmazzák, faji v. tulajdonjogi ill. tudományos megfigyelési okokból) megj. ford.]
Jel. 13,16-18

Itt matematikáról van szó és nem kabbaláról. Biblia kutatók, filológusok és úgy szintén laikusok minden időben megkísérelték, ezt az apokaliptikus számkódot megfejteni. Újabban azt feltételezik, hogy a 666 a világot behálózó internet hálózatra a WWW-re utal, mert a W-nek a héber nyelvben 6-os számértéke van, ami egymás után állva 666-ot ad. De itt nem egy ember nevének számértékről van szó, hanem egy technikai szerkezetnek, ezért ez nem jöhet kérdésbe.

A fogalom: ökumenizmus, újszövetségi görög írásmóddal írva OIKOYMENA számértéke szintén: 666. (Ökumenizmus jelentése: "belakott Föld, emberiség" amiből az "egyházak összessége" ill. "vallások összessége" lett).

Észrevesszük, hogy magas éberségre és csalhatatlan józanságra van szükség. A prófécia szerint muszáj hogy egy személy lépjen föl, akinek neve a 666-os számértéket kiadja. Érdekes, hogy a végidő 666-os névhordozójának a már most létező intézmények és rendszerek viselik kódját. Mind a három antik nyelvben: héber WWW, görög OIKOYMENA és a latin VICARIUS FILII DEI a 666-ot tartalmazza.

Először:
Az utolsó világdiktátor az internet hálózatot WWW-666 mint világra szóló ellenőrzési eszközt fogja használni, ezzel az embereknek a magánéletét megrabolni.

Másodszor:
Az OIKOYMENA-ban minden világvallás fellép. Azután nem lesz lehetséges a személyes hitbeli meggyőződés mellett kiállni. A világökumenizmus eszköze lesz egy totális intoleranciának a hívő zsidókkal és a (*nem névkeresztényekkel) szemben.

Harmadszor:
Egy vallási vezető "mint Isten Fiának helytartója" (helyettesítője) VICARIUS FILII DEI, minden valláshoz tartozókat "Isten gyermekeinek" fog nyilvánítani, hiszen az ő címe nem azt mondja, hogy ő Krisztus helytartója, hanem "Isten Fiának" helyettesítője. Manapság minden vallás "Isten fiairól" beszél.

Ez az Isten ellenes háromság: a nagy sárkány, az antikrisztus és a hamis próféta, háromszorosan magukon hordják a 666-os számot. Ehhez jön még, hogy a 6-os szám az istenellenesség száma is. A háromszoros 6 (666) ezzel megtestesíti a legmagasabb fokú emberi ellenségességet Isten ellen. A 6-os szám a görögben a stigma, ami jegyet - bélyeget jelent. Hogy ez a három ismertető jegy éppen a mi (vég-) időnkben együtt felmerült, ráadásul Babilon Jel. 17 újra aktuális mint Jeruzsálem ellen játékosa, kell hogy felrázzon bennünket!

NAI israel heute, Ludwig Schneider

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése