2018. március 19., hétfő

Egyetértés imája

V. A terror házának és pufajkás „erős emberének” megkötözése


Sátán zsinagógája, te terrornak háza, és liberális mezbe öltözött ÁVÓs, ÁVHs, pufajkás erős embere és végrehajtó terrorhatalmassága! Ezt mondja neked az Úr Jézus, a zsidók királya és a nemzetek királya és Istene, a Seregek Ura, az erős és rettenetes Isten, a nagy és hadakozó Isten, akinek szemei, mint a tűzláng! És ez a mi kihirdetésünk a te fejedre - Jézus nevében!

Hírt hallottam az Úrtól, követ küldetett a nemzetekhez, őrállókhoz, prófétákhoz, szentekhez és igazakhoz, királyokhoz és hatalmasokhoz! Ezt mondja:
Gyűljetek össze, induljatok ellene, és keljetek fel a harcra, mert teljesen és végérvényesen semmivé teszem őt Magyarországon és a nemzetekben, és az emberek előtt utálatossá. Mindnyájan, akik ismertek a népek közt, elborzadnak miattad; rémségessé lettél, s többé örökké nem leszel! Kigyomlálnak, feltépnek, ledöntenek és szétzúznak téged! Összetörik jeleidet, magaslataidat és bálványaidat. 
A te elbizakodottságod csalt meg téged és a te szíved kevélysége, aki a sziklák hasadékaiban laksz, és elfoglaltad a halmok tetejét és a hatalom és befolyás kapuit, és titkos páholyaidban és sötét helyeiden és kereskedéseidben biztonságban hiszed magad. 
Íme, kirázlak fészkeidből és szíved remegve elhal a félelemtől! 
Sátán zsinagógája, terrornak háza, Vörös terrorja, proletárdiktatúrája, ÁVÓs, ÁVHs, pufajkás erős embere és terrorhatalmasa, aki gróf Tisza Istvánnak, Magyarország miniszterelnökének megölésében is bűnösnek találtattál! Kihirdetjük feletted Jézus nevében: 
Magyarországon miniszterelnököt és senkit többé nem ölsz!
Ha olyan magas helyen rakod is fészkedet, mint a saskeselyű, onnét is lerántalak téged! Ha a Rózsadomb-, vagy Brüsszel hét dombra épített városának magaslatán rakod is fészked, onnét is lerántalak téged! - mondja az Úr, aki megcselekszi. Ez a mi kihirdetésünk! Jézus nevében!

Hitelességed, terrorjaid, értelmi és szellemi magaslataid, véráldozataid és bálványaid erejüket vesztették, semmik, és idejük a te időddel együtt lejárt! - Jézus nevében!
Te liberális emberjogalapú törvény uralmának hamis köntösébe bújtatott törvénytaposó, vérontó, tolvaj és csaló! Sátán zsinagógája és terrorháza! Jel.13.11 HAMIS PRÓFÉTÁJA, és ennek új, liberális emberjogi mezbe öltözött ÁVÓs, ÁVHs, pufajkás bérgyilkosa és erős embere! A tőled való félelem, „csengőfrász” és terror többé fel nem támasztható. Minden demagógiád, propaganda hadjáratod és médiakampányod, mint reggeli pára foszlik semmivé a nap alatt és soha vissza nem tér! Minden sárdobálásod sara rád visszahull, és téged minden tevékenységeddel együtt végleg eltemet! Politikai törekvéseid, fogásaid és zsarolásaid kicsúsznak ujjaid közül! Tekintélyed, hatalmad, magaslataid, anyagi forrásaid, búvóhelyeid, ügynökségeid, érdekeltségi köreid és holdudvarod elsötétül, megreccsen, elapad, kiszárad, összeomlik, szétesik és teljességgel és végérvényesen véged szakad! - Jézus nevében!

„Magyarország hegyeire pedig szabadítók mennek fel, hogy megítéljenek téged terrornak háza és erős embere, és az Úré lesz Magyarország és annak kormánya és Királysága! 
„És Magyarország hegyein és kapuiban szabadulás lesz, és szentté lesz az, és az Úr magyar népe birtokba veszi elrendelt örökségét és honát, mert az Úré a föld és annak teljessége.” 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése