2018. március 17., szombat

Egyetértés imája

III. Rész - Isten Krisztus hívő és Istenimádó harcosaiként Urunk Jézus nevében Igazságot és igazságosságot szólunk az atmoszférába!


Hódítson a harmadik menny, ahol Isten királyi széke áll! És az onnan kiáradó Éledés és Szellemi Ébredés élő folyama árassza el a történelmi Magyarország egészét! És árassza el a föld minden nemzetét! És Jézus Véréből és Szelleméből kiáradó szent Isteni Tűz emésszen meg és semmisítsen meg minden hamis tüzet, amely Lucifer okkult királyságából származik, a történelmi Magyarország egész területén és az egész világon! 


Jézus hatalmas nevében új atmoszférát teremtünk nemzetünk felett, most! Istenünkkel hatalmasan cselekszünk! Széttépjük a leplet Budapest felett és Magyarország felett, amely minden népet befedett! Hatalmas kéz nyúl le a mennyből és meggyújtja a leplet, amely sötétségben tartotta a fővárost és az országot. A lepel emberi kéz érintése nélkül lángra lobban és pillanatok alatt teljességgel elég, és a harmadik menny világossága és dicsősége akadálytalanul beragyogja az egész várost és az egész országot. Lássák meg Urunk, mind az emberek igazságodat és méltányosságodat Igazságban! Hozd világosságra a sötétségbe rejtett dolgokat!  Fedd fel az ellenség minden taktikáit! És szerezz elégtételt mindazok számára, akik segítségül hívják Nevedet! Jöjjön el országod és Úrságod, és országodnak fénye ragyogja be Magyarországot, melyet saját dicsőségedre teremtettél e mostani időkért jó kedvedből! Hogy a nemzetek és népek meglássák dicsőségedet és éljenek! „És szerez a seregek Ura minden népeknek e hegyen lakodalmat kövér eledelekből, lakodalmat erős borból; velős, kövér eledelekből, megtisztult erős borból; S elveszi e hegyen a fátyolt, mely beborított minden népeket, és a takarót, mely befödött minden népségeket;” (Ésa.25.6-7)

Jézus nevében buzgón kérünk, emlékezz meg népünk számára meghatározott nagyszerű eleve elrendelésedről, melyet eleinknek és szentjeidnek kijelentettél és ki is jelentesz, mindazoknak, akik Szellemben és igazságban imádnak téged, és akik neked szolgálnak igazságban. Mi most hit által előhívjuk minden jó terved és akaratod beteljesülését ezen a Te magyar népeden és a történelmi Magyarország egész területén és túl, mesze azon felül, mint ahogy ezt elgondolni képesek lennénk.
Igéddel összhangban és a hitnek ugyanazon szelleme által, kihirdetjük a föld által valaha átélt leghatalmasabb szellemi ESZMÉLÉS, ÉBREDÉS, és ÉLEDÉS kitörését! Isten Dicsősége, a királyság evangéliuma, és Éledésének Hatalmas Folyama, telve Élő Vizekkel, árassza el a történelmi Magyarország teljességét! És árassza el és tegye egységessé Közép Európát! Szlovákiát, Cseh országot, Lengyelországot, Erdélyt, Horvátországot és Szlovéniát Magyarországgal együtt, és árassza el nyugat Európát és kelet Európát és észak Európát és dél Európát! Ukrajnát, Oroszországot, közép-Ázsiát, Szibériát, a közel és távol- Keletet, Délkelet Ázsiát, Afrikát, észak és dél- Amerikát, Ausztráliát, Új-Zélandot, Indonéziát, a sarkvidékeket és minden kontinenst és szigetet és óceánt és tengert, és érjen el és áztasson el minden egyes népet, nyelvet, törzset, ágazatot, országot és nemzetet!
Kihirdetjük, hogy egy hatalmas sokaság fogja felismerni JÉZUST annak, aki Ő valójában: az ÚT az IGAZSÁG és az ÉLET. És átadják szívüket Jézusnak.  És besodródnak Isten királyságába. Még azok is, akik fel sem fogják, ott találják magukat a Kegyelem Szelleme által. Kihirdetjük Jézus nevében a lelkek hatalmas aratását és betakarítását!

Atyánk és  Szentszellem/Szentlélek, fedd fel Jézust Úr voltában! Leplezd le kérünk Jézust az Ő dicsőségében minden nemzetben ahol nem ismerik! Dicsérjen, tiszteljen és dicsőítsen Téged az egész történelmi Magyarország és mind a nemzetek és népek! Természetfeletti Szellemi Éledést hirdetünk mely messze minden emberi kormányzás, törvényhozás, bíróság, tekintély és fennhatóság felett áll és működik! 
Természetfeletti feleszmélés és éledés élő vizeinek zuhatagjai és árjai ömlenek rád Magyarország a harmadik mennyből. És ezt az Ébredést semmilyen második égbeli és e-világi okkult erő és hatalom, semmilyen nemzeti, nemzetközi, államszövetségi, nemzetek feletti emberi és luciferi kormányzás és törvényhozás nem képes megakadályozni, nem képes ennek határt szabni, sem ellenőrzése alá vonni. Természetfeletti éledés áraszt el téged Magyarország a harmadik mennyből! Isten trónjából élő vizek folyamai áradnak ki rád Magyarország! Ennek a meglátogatásnak élő vízáradásai, ereje, szentsége és tekintélye messze felülmúl és felülír mindent! Minden Uniós, nemzetek feletti, emberi, okkult, politikai, jogi, vallási és katonai tekintélyt, erőt, okkult kivetítést, varázslást, mágiát, hatalmat, szövetséget és végzést. A Jézus Krisztusban levő Élet Szelleme és Magasabb Törvénye folyamként árad rád a mennyből Magyarország! Kihirdetjük, hogy ez a Szellem és Élet és ennek az Életnek Magasabb Törvénye, amely Jézusban van, és ránk kiárad, szuverén és szabad, és önmagán kívül semmilyen más tekintély, hatalom és kontroll alá nem vonható, legyen az emberi, okkult, luciferi, vallási, politikai, katonai, ezoterikus vagy exoterikus.  Az Atya jobbjáról hirdetjük, hogy a mennyei királyság Joel próféta és Péter apostol által megjövendölt globális kitöltetésének uralására tett minden emberi és okkult kísérlet öröktől fogva teljes kudarcra és megsemmisülésre ítéltetett az egész földön. Jézus nevében! Ámen!

Áraszd ránk természetfeletti dicsőségedet! Kellj fel Urunk, szórd szét ellenségeidet, és megszabadulnak, akik a halálra vitetnek, és akik a megöletésre tántorognak, megtartóztatnak! (Péld.24.10-12) Meghallotta az Úr az Ő népének szívből jövő kiáltását!

Jézus nevében áldást mondunk rád Budapest és áldást Magyarország! Áldottak településeid és áldottak határaid. Áldott vagy Magyarország és áldott az Úr tebenned. Áldott a te méhednek gyümölcse és áldottak a te emlőid! Felépülést szólunk neked, és nem romlást, megdicsőülést és nem gyalázatot, életet és nem halált, üdvösséget és nem kárhozatot, bátorítást és nem kárhoztatást, felépülést és nem vádlást, boldogságot és boldogulást és nem siralmat, bővelkedést és nem nyomorúságot, öröm hangjait és nem bánat siralmait, menyasszony és vőlegény hangját és énekét és nem gyászt, kedvet és életerőt és nem csüggedést! Megvigasztal benned az Úr minden gyászolót, és ad nekik ékességet a hamu helyett, örömnek kenetét a gyász helyett, dicsőségnek palástját a csüggedt lélek helyett, és neveztetnek igazság fáinak az Úr plántáinak, az Ő dicsőségére! (Ézsaiás 61:2-3)
Áldást mondunk rád történelmi Magyarország egész teljessége! Áldott egész földed! És áldottak határaid! Áldottak síkjaid, és áldottak dombjaid! Áldottak hegyeid és völgyeid és áldottak bérceid! Áldottak vízforrásaid, áldottak folyóid, tavaid, és minden vizeid! Áldottak köveid, ásványaid, és minden kincseid. Áldottak erdeid, fáid, virágaid és bokraid és áldottak természetvédelmi területeid.  Áldottak mezőid! Áldottak szántóid, legelőid, kaszálóid, gabonáid, zöldségeid, gyümölcsfáid és gyümölcseid! Áldottak takarmányaid és minden terményed! Áldott legyen minden házi és vadon élő madár, emlős és egyéb állat benned! Áldottak legyenek növényeid, gombáid, halaid, és vizeid teljes élővilága! Jézus nevében áldást és természetes és természetfeletti oltalmat és gyógyulást szólunk rád történelmi Magyarország teljességének egész bioszférája és ökoszisztémája! Áldást, életet, gyógyulást, Isten szerinti felépülést, helyreállást és megújulást szólunk minden életre és Isten szerinti létformára, melyek a földben, a barlangokban, a földön, a vizekben és a levegőben vannak! 
Áldást mondunk Jézus boldog, áldott és szeretett magyar földjére, magyar egére és magyar népére, melyeket a mi Urunk Jézus Krisztus saját vérén a halál fogságából magának erős kínnal és nagy örömmel kivásárolt, erős kézzel és szeretettel megtartott és jósága kegyelmébe és örök dicsőségébe fogadott! Jézus nevében!

Egyetértésben imádkozzuk, Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved; jöjjön el a Te országod; legyen meg a Te akaratod, amint a mennyben, úgy a történelmi Magyarország egész területén. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma; 
És bocsásd meg vétkeinket, miképpen nemzetünket képviselve mi is elengedjük a minket ért történelmi vétkek teljességének minden adósságát és fájdalmát, miközben teljes bizalommal hisszük és tudjuk, hogy az igaz bíró már elrendelte a teljes kárpótlást a számunkra, amit igénylünk és a maga idejében meglátunk. És folyamatos Jelenléted jóvoltából szándékunk szerint örömmel járunk folyamatos elengedésben, megbocsájtásban, sőt gyönyörködünk ebben, mert te előbb szerettél. És ne vígy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól! 
Mert tiéd a királyi uralom!  És tiéd a romolhatatlan ország! És tiéd az egész föld! És Tiéd a te Magyarországod és földje, ege, népe és mindene! Királyi jogara egyedül a Tiéd! Minden hatalma és dicsősége egyedül belőled fakad és a Tiéd, miképp a mennyben, úgy a földön is! 
Melkisédek rendje szerinti királyunk és főpapunk! Általad uralkodunk ellenségeiden! 
Mert tiéd a királyság, a hatalom és a dicsőség mindörökké! Jézus nevében! Ámen!

„A hetedik angyal is trombitált, és nagy szózatok lettek a mennyben, amelyek ezt mondták: E világnak országai a mi Urunkéi és az ő Krisztusáéi lettek, aki örökkön örökké uralkodik.”   (Jel.11:15)
Magyarország! Rendeltetésed, hogy a körülmetéletlen állapotában hívő Ábrahám valódi fia legyél a Jézus krisztusba vetett hit által. Nem test szerint, hanem ígéret szerint. Hogy Ábrahám áldása Krisztus Jézusban rajtad legyen, hogy a Szellem ígéretét elnyerd hit által (Gal.3.14). Hogy hited révén a szelíd olajfába és termő szőlőtőbe, Jézus Krisztusba beoltass. Hogy ily módon az Ábrahámi szövetség áldásában megígért magban, Jézus Krisztusban Ábrahám és az újszövetség teljes áldásának, Istennek örököse légy, „Mert minden a tiétek.” (1Kor.3.21). És amint megmondatott: „Megáldván megáldalak tégedet, és bőségesen megsokasítom a te magodat, mint az ég csillagait, és mint a fövenyt, mely a tenger partján van, és a te magod örökség szerint fogja bírni az ő ellenségeinek kapuját.” (1Móz.22.17) 
Az Úr őriz téged Magyarország az Őbenne lakozó fiai által, és kiterjeszti rád szellemi testének szövetségi áldásait miattuk! Áldott vagy Magyarország! Áldott, aki téged áld és átkozott, aki téged átkoz! Akiket áldunk! Jézusban hatalom adatott neked, hogy kígyókon és skorpiókon és viperák fajzatain taposs és az ellenség minden erején és semmi nem árthat neked!
„De valamint akkor a test szerint született üldözte a Szellem szerint valót, úgy most is. 
De mit mond az Írás? Űzd ki a szolgálót és az ő fiát; mert a szolgáló fia nem örököl a szabad nő fiával.” (Gal.4.29) Magyarország Jézusé és az ígéret szabad fiaié! Jézus nevében! Ámen!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése