2018. március 16., péntek

Egyetértés imája

II. Rész - IDEFIGYELJ SÁTÁN! És te LUCIFERI AGYTRÖSZT SZELLEMI HATALMASSÁGA!


Nem borulunk le előtted, mert meg van írva: „az Urat, a te Istenedet imádd, és csak neki szolgálj!” (Lk.4.8,) Magyarország soha nem lesz a tiéd, mivel mi végig ellenállunk neked és az országot nem engedjük át neked, és te ez ellen semmit nem tehetsz! 
Halld meg! Isten „számon kéri a kiontott vért, megemlékezik róluk, nem feledkezik el a szegények kiáltásáról.” (Zsolt. 9:13) Ezért számon kérjük rajtad a hazánkban 1776 óta kiontott minden vért és beperelünk Istennél, a mennyei bíróságon. Az embereknek pedig életet és halált, amnesztiát, elengedést és ítéletet hirdetünk az evangélium által!
Íme kihirdetjük az IGÉT: 
„Az Úré a föld s annak teljessége, a földkerekség s annak lakói (Zsolt:24:1)
„Az egek az Úr egei, de a földet az ember fiainak adta (Zsolt:115:16). Nem neked!
„Ő (az Úr) változtatja meg az időket és az alkalmakat. Letaszítja és fölemeli a királyokat” (Dániel 2.21).

Halld meg ezért jelenések 13.11 HAMIS PRÓFÉTÁJA! Aki trónt építesz ama ősi kígyónak és a Fenevadnak, hogy velük királyságra juss a földön és az országban! Ez nem a te időd! És nem szarvaidnak ideje Magyarországon! És letaszít téged az Úr a mi Istenünk minden magas helyeidről!
„Könnyelműséged és szíved kevélysége becsapott téged, aki a sziklák hasadékaiban laksz, és elfoglaltad a halmok tetejét. De ha olyan magas helyre rakod is fészkedet, mint a sas, onnan is lerántalak téged – ezt mondja az ÚR.” (Jer.49.16)
„Ha olyan magasra szállnál is, mint a sas, és ha a csillagok közé raknád is fészkedet, onnan is lerántalak – ezt mondja az ÚR.” (Abd:1:4) 

Visszatartunk a hatalomtól és a befolyás helyeitől te GONOSZSÁG MISZTÉRIUMA! (2Thess.2.7) Ellened állunk (zsid.12.4, Jak.4.7) és kiparancsolunk téged a befolyás és hatalom minden helyeiből, székéből, és hivatalából, az oktatásból, minden bizottságból és tanácsból, a pénzrendszerből, a médiából és Isten házából, és az egész országból! Jézus nevében!

Kiparancsolunk az elmékből és megsemmisülést szólunk minden gondolatodnak, leírt és kimondott szavadnak! Kiparancsolunk szócsöveidből, ők felkelnek ellened, te pedig megnémulsz és testetlen maradsz! Szabadulást hirdetünk foglyaidnak! Parancsoljuk nektek te két szarv, hányjátok ki foglyaitokat, az embereket! Jézus nevében! És szólunk a kiadott foglyoknak: gyertek be a mennyei királyságba és az Úr szarvába! Jézus nevében, most!
„D000 e magasra növeszted az én szarvamat, mint az egyszarvúét; elárasztatom csillogó olajjal.” (Zsolt. 92:11)

Jézus nevében megkötözünk téged és hatalmat veszünk feletted HAMIS PRÓFÉTA! És hatalmat veszünk fejed felett és mindkét szarvad felett az egész országban, életünk és működésünk minden területén! Hatalmat veszünk szellemi hatalmasságod, földi tested és 00testületeid, történelmi rended és minden személyes megtestesülésed és előképed felett!
Te Lucifer okkult királyságából és elméjéből tüzelt MÁGIA, VARÁZSLÁS, és EMBERI VÉRÁLDOZATI AGYTRÖSZT! Te soknevű és sokrétű globálisan szétterülő Fenevad! Minden felforgatás, csalás, aláásás, puccs, propaganda, törvénytaposás, véres forradalom, háború, gyilkosság, tömegmészárlás, terror, szex-mágia, Sátánista emberáldozat, kannibalizmus, vámpírizmus, kábítószer-, ember- és fegyverkereskedelem, antikrisztusi kontroll, rabszolgaság és Istenkáromlás nagymestere és világszektája! Te minden politikai, vallási, pénzügyi, gazdasági, technológiai és okkult spirituális hatalomban működő ILLUMINÁTI-SZABADKŐMŰVES TITKOS TÁRSASÁG és Gestapó szervezete: a SZÖVETSÉG FIAINAK RÁGALMAZÁS ELLENI LIGÁJA páholy! Törvénytaposó mesterszétdobáló és mesterépítő, hamis próféta és luciferi agytröszt, káosz az örök rendből és rend a káoszból hamis apostola!
Egy új világ-elit, egy új világkereskedelem, egy új világvaluta, egy új világrend, egy új erkölcsi világkódex, egy új inkluzív világvallás, egy új világkormány, jobb kézre és homlokra sütött bélyeg, és a szentek vére ontása nagy luciferi ideájának és terrorbirodalmának mesterépítője és magyarországi szövetségei, ügynökségei, romboló- és építőmesterei és munkásai! 
Jézus nevében összezavarodtok és összezavarodik konszenzus nyelvetek! Ellenetek és a titeket megszálló és uraló szellemi hatalmasság ellen fordítja az Úr saját eszköztáratokat, melyet földje és képmása- az ember ellen bevetettetek. Újra és újra azt hitted, eljött a te időd, de újra és újra meghiúsította az Úr színre lépésed minden kísérletét és ez most is így lesz, mivel Ő az Úr változtatja meg az időket és az alkalmakat és te igen megszégyenülsz! 
Emlékeztetünk örökké való helyedre: „de foglyul esett a fenevad és vele együtt a hamis próféta, aki a csodákat tette az ő színe előtt, amelyekkel megtévesztette azokat, akik a fenevad bélyegét magukra vették, és imádták annak képmását: élve vettetett mind a kettő a kénnel égő tűz tavába” (Jel.19.20)
Kihirdetjük fejed felett és egész tested felett az ítéletet Magyarországon te Antikrisztus hamis próféta szelleme! Ez nem a te időd, ezért ármánnyal lopott idődtől megfosztanak téged!  Magyarországon minden ezoterikus és exoterikus jelenlétedtől, befolyásodtól, működésedtől, és minden hatalomtól, fennhatóságtól és tekintélytől megfosztanak és eltiltanak téged és megfosztatsz testedtől, és semmid nem marad! Most! Jézus nevében!

És Jézus nevében megkötözünk téged, és megfosztunk téged minden Magyarország ellen, Krisztus teste ellen és a Jézusba vetett hit ellen készült eszköztől, praktikától és tevékenységtől, és minden Magyarország feletti befolyás és hatalom gyakorlásától Lucifer 7 okkult királyságában, és a második mennyben. A harmadik mennyből, ahol Istennek trónja van és ahol a mennyei bíróság ülésezik és feletted ítél, ítélünk mi is, ahol együtt ülünk Jézussal, messze minden fejedelemség, hatalmasság, erő és név felett, Jézus nevében! 

Kihirdetjük! Magyarország ideje jött le! A kegyelem és könyörületesség ideje! A szabadulás és helyreállás ideje! A felüdülésnek és az Úr Szelleme kitöltetésének az ideje! Az anyagiak aratásának ideje! A csodák aratásának ideje! A lelkek aratásának ideje! És a fejedelemnek, Isten szolgájának (Róm.13.4), és az Isteni kormányzásnak az ideje, a felüdülés ideje az Úr színétől! Nem erővel, nem hatalommal, hanem az Úrnak Szelleme által! Jézus nevében!

Ezért kétszarvú fenevad és Hamis Próféta! Testestől, lelkestől, fejestől és szarvastól, mindenestől kiparancsolunk Magyarországról! Kiparancsolunk a politikai életből és az egyházból, minden hatalmi hegyből és kapuból, a befolyás minden területéből és helyéről, és kiparancsolunk a választásokból és minden titkos társaságból, Jézus nevében! Kevélységed és arroganciád elvakít és romlásba visz téged. Tőrt vet eléd az Úr, és előhívjuk ellened az Isteni hatalom és módszertan teljes eszköztárát, különösen Isten Igéjét, Jézus vérét, az ítélet és megégetés Szellemét (Esa.4.3), és a szent angyalok seregét az Úrnak színétől, a te teljes megsemmisülésedre, és a mi megtisztulásunkra a történelmi Magyarország egész területén! Megverve, megszégyenülve, legyőzve, kifosztva, összezsugorodva és minden hatalmadtól és cselekvőképességedtől megfosztva, megkötözve találod kinn magad az országból, a Seregek Urának rajtunk feltámadó dicsőségének ragyogása és a rajtad feltámadó haragja miatt.

Jézus nevében szabadságot hirdetünk a te foglyaidnak és előjönnek a sötétség kincsei (Ésa.45.3) belőled és felkelnek és bizonyságot tesznek ellened, Jézus Krisztusnak, Uruknak és Szabadítójuknak örömével és tekintélyével, és kivetnek téged e földről, semmid nem marad!

Szólunk hozzád te KÉT ÖRDÖGI SZARV, akik a hamis prófétából fakadtok! Ördögi szellemiségek és erősségek megosztó, hazug, embergyilkos, Istenkáromló és pusztító szarvai!
Lopott időtök Magyarországon lejárt és Jézus és a mennyei királyság bennünk való megjelenésének, és a szellemi feléledésnek és megelevenedésnek ideje jött el, az Úrnak Szelleme által az Úrnak színétől! Megnémultok, meggyengültök, kitörettek, kiadjátok minden foglyaitokat és megverve, összetörve, kifosztva, rettegve és összezavarodva üresen távoztok, és az Isten ismerete ellen emelet intellektuális magaslataitokat porrá zúzzák Jézus nevében! 
„A kérkedőknek azt mondom: Ne kérkedjetek; és a gonoszoknak: Ne emeljetek szarvat! 
Ne emeljétek magasra szarvatokat, ne szóljatok megkeményedett nyakkal” (Zsolt.75:5-6)

HAMIS TANÚ, GYŰLÖLET, GYŰLÖLETKELTÉS és GYILKOSSÁG SZELLEMI HATALMASSÁGAI, ti JEZABEL POKOL-KUTYÁI és te JEZABEL a globalista baloldalt; ÖNIGAZULTSÁG, TÖRVÉNYKEZÉS és KONTROLL SZELLEMI HATALMASSÁGAI, FARIZEUS és BITÓFÁI a globalista jobboldalt!
Ti jelenések könyve 13.11 FÖLDBŐL FELJÖVŐ FENEVADJÁNAK és HAMIS PRRÓFÉTÁJÁNAK KÉT SZARVA és ezek démoni hordái és bukott szellemi hatalmasságai! Ördögi szellemek és testületek, akik át akarjátok venni a magyarországi választások felett és Magyarország felett és az egész világ felett a hatalmat, hogy foglyaitokat manipulálva a Hamis Prófétát, a Kígyó és Sárkányt és a Fenevadat juttassátok hatalomra minden nemzetben és népben!

Kihívjuk most rátok az Igaz Tanúnak és Igaz Bírónak, a testté lett szeretetnek és IGÉNEK, Jézus Krisztusnak szent áldozati vérét, e vérben lévő Élet Szellemét és Törvényét, Jézus Vérének Szellemét, az Ítélet és Megégetés Szellemét, és a szent és igaz és rettenetes Jehova Isten ítéletét az Ő trónjától! Jézus szent és igaz Vérének Szelleme, Igazságnak Szelleme, Ítéletnek és Megégetésnek Szelleme, hívunk és küldünk most téged HAMIS TANÚ, GYŰLÖLET, GYŰLÖLETKELTÉS és GYILKOSSÁG ellen, JEZABEL és JEZABEL POKOL-KUTYÁI ellen, a Fenevad liberális globalista bal szarva ellen, a törvénytiprás és inikvitás „liberális emberjog alapú törvény uralmának új világrendjével” fémjelzett véres provokatív szarva ellen!
És hívunk és kiküldünk ÖNIGAZULTSÁG, TÖRVÉNYKEZÉS és KONTROLL ellen, „FARIZEUS és BITÓFÁI” ellen, a fenevad bal szarva által gerjesztett véres jobb szarva ellen, melyek együtt az Antikrisztus kinövő szarvát emelik! És megszabadulnak a szarvak foglyai! Jézus nevében! 

És előhívjuk benned Magyarország a fejedelmet, Isten szolgáját, és a fejedelemnek, Isten szolgájának szellemét, tekintélyét kezét és fegyverét, és győz! Jézus nevében! (3x)
„Mert Isten szolgája ő a te javadra. Ha pedig a gonoszt cselekszed, félj: mert nem ok nélkül viseli a fegyvert: mert Isten szolgája, bosszúálló a haragra annak, aki gonoszt cselekszik.” (Róma 13:4)

VISZÁLY démoni szellemei és minden OKKULT ELLENSÉGESKEDÉST uraló démoni szellemi hatalmasság a légtérben! Sátán okkult királyságainak kiküldött démoni szellemi erősségei! Jézus nevében megdorgálunk és hatalmat veszünk felettetek! Maradjatok nyugton! Megkötözünk, elnémítunk és hatástalanítunk titeket! Isten Igazsága és békessége jöjj!
Jézus Krisztus, a Békesség Fejedelme, a békesség, kiengesztelődés és egység szerzője jön az Ő angyalaival, hogy hadakozzon a Gonosz ellen és az ő szellemi és emberi eszközei ellen, hogy szabadon bocsássa a foglyokat, begyógyítsa a sebeket, és békességet szerezvén elfoglalja trónját és uralmát Magyarország felett! Ti pedig VISZÁLY és ELLENSÉGESKEDÉS okkult felforgató eszközei és szellemei, Jézus nevében összezsugorodtok és elerőtlenedtek!

VISZÁLY és ELLENSÉGESKEDÉS okkult szellemi erősségei, mágiái, erődítményei, jelei, kapui és ügynökei! Jézus nevében hatástalanítunk! Bezárultok, összeomlotok, megsemmisültök és kivesztek az országból, erről a földről, ennek ege és az egész ég alól! Parancsoljuk, ti és hangotok hagyjátok el a történelmi Magyarország egész területét, földjét, légterét, vizeit, kvantumfizikai és minden létező terét és működését, és az itt élő minden népet és embert és minden gondolatot, és az egész politikai és választási teret és arénát Jézus nevében! Most!

Reménység jöjj! Megbocsájtás és bűnbánat, irgalmasság és elengedés, nagyvonalú szeretet és megbékélés Szelleme és evangéliuma, és Isten Szellemének gyógyító vizei és balzsama a mi mennyei Atyánk színétől, és a mi Urunk Jézus Krisztus által, hívunk! Áradj most szét minden szabadulóra és felocsúdóra! És az Úr angyala járjon most tábort gyógyító balzsammal és a mennyből küldött kegyelmi eszközök közléseivel minden hatalmi kapuban, a befolyás minden helyén és területén, minden magas helyen és az elrejtett és alázatos helyeken, és az egész nép között most, Jézus nevében! Békesség Istene jöjj! Bűnbánat jöjj!
Viszály és ellenségeskedés indulatai csendesedjetek! Megbántottság és önigazultság érzései nyugodjatok! Elutasítottság és fájdalom érzelmei csendesedjetek! Lázadás és büszkeség érzelmei nyugodjatok! Ébredj reménység! Magyarország, a békesség Istene jön és megrontja lábaid alatt a Sátánt hamar!  Isten jó! Igazsága és szabadítása jön, melyet békessége követ! Lucifer okkult királysága minden alávaló destruktív ügynökeivel azért jön, hogy lopjon, öljön és pusztítson. De te uralkodj rajta Magyarország az egy Jézus Krisztus által! Jézus az, aki megszabadít! Isten erős karja nyúl le a mennyből és megszabadít téged, és „örökség szerint bírod ellenségeid kapuit!” Boldog vagy Magyarország! Jézus vérében Uralkodj és Élj! (3x)

Kibocsájtjuk a szellemi atmoszférába az igazságot és a jogosságot! Megálljt és meghiúsulást parancsolunk a MEDVÉNEK, Sátán zsinagógája pufajkás gyilkosának és ERŐS EMBERÉNEK, és minden nyelvnek, gyötrőnek, rágalomhadjáratnak, zsarolásnak, varázslásnak, mágiának, terrornak és minden démoni hatalmasságnak, és a szellemi gonoszság és konspiráció minden szarvának, világuralkodójának, világbírójának és fejedelmének melyeket miniszterelnökünk, családja, családjaink, nemzetünk és Krisztus teste ellen emeltek, készítettek és vetettek be! Parancsoljuk! Álljatok le, hiúsuljatok meg, vesszetek és semmisüljetek meg Jézus nevében! 

Urunk, zárd be a szájukat! Angyalok, törjétek össze szellemi fogaikat! 
Meg van írva: Nincs tanács az Úr ellen! Szétszakad ezért, és megsemmisül minden démoni erődítmény minden létező égben és térben, és az ősi kígyó és sárkány 7 szarvú okkult királyságában, mivel Jehova ellen, és az Ő felkentje Jézus Krisztus ellen, az Ő teste ellen és az Ő képére és üdvösségére teremtett ember ellen emeltek bennük fejeket és szarvakat! 
Ezért Jézus nevében megsemmisül minden tanács, taktika, eszköz, hatalom és erő, melyek arra lettek kiküldve, hogy összetörjék Isten szívét, és megakadályozzák erős kezét, és hatalmas mozdulását, és uralmának növekedését Magyarországon és az egész világon! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése