2018. március 15., csütörtök

Egyetértés imája

I. Rész - Jézus nevében ellenállunk neked ŐSI KÍGYÓ és SÁRKÁNY, és visszatartunk téged SZELLEMI GONOSZSÁG, TÖRVÉNYTIPRÁS TITKOS BŰNE, GONOSZSÁGNAK MISZTÉRIUMA magas helyeken!


Jézus nevében ellenállunk a TENGERBŐL FELJÖVŐ HÉTFEJŰ ÉS TÍZSZARVÚ FENEVAD szellemi entitásnak, minden  okkult, politikai, birodalmi, előképes, és személyes megtestesüléseinek, és TÖRVÉNYTIPRÓNAK, más nevén a BŰN EMBERÉNEK  és KÁRHOZAT FIÁNAK „akinek eljövetele a Sátán munkája a hazugság minden erejével, jeleivel és csodáival” (2Thess. 2.9).
Ellenállunk neked és visszatartunk téged és minden előképedet! Harcolunk ellened és felettébb diadalmaskodunk rajtad, képeden, bélyegeden, és nevednek számán az írások szerint (Jel.15.2; Róm.8.37). Megfosztunk szellemi befolyásodtól és terjeszkedésedtől, és megkötözünk politikai előképeidben, globalista szövetségeidben, és minden emberben, működésben és befolyásban a történelmi Magyarország egész területén és a választásokon! 
Kihirdetjük feletted FENEVAD (Jel.13.1)! Ez nem a te időd, nem a te földed, nem a te országod, nem a te néped és nem a te világod! Hanem a miénk és Jézus Krisztusé, a mennyekkel együtt! Pusztító áradat hatalmat veszünk feletted! Zsugorodsz, összezavarodsz, megbénulsz, elveszted erődet, és kiadod foglyaidat a gyülekezetekben és az országban most!

Az egek az Úrnak egei, de a földet az ember fiainak adta. (Zsolt. 115:16)
Íme az Úréi, a te Istenedéi az egek, és az egeknek egei, a föld, és minden, ami rajta van! (5Móz.10.14)
Megismertette velünk az Ő akaratának titkát az Ő jó kedve szerint, melyet eleve elrendelt magában, Az idők teljességének rendjére nézve, hogy ismét egybeszerkeszt magának mindeneket a Krisztusban, mind amelyek a mennyekben vannak, mind amelyek e földön vannak; (Ef.1.9-10) 
Íme, minden lélek enyém, úgy az atyának lelke, mint a fiúnak lelke enyém; (Ezék.18.4a)

Ezért Jézus Krisztusban vigyázunk, őrt állunk, imádkozunk, harcolunk, birkózunk, ellenállunk, visszatartunk és legyőzünk téged Vadállat (Jel.13.1), miképp ezt Isten az Ő Igéjében nekünk megparancsolta, hogy mindezeket cselekedjük! Győztesek és diadalmasak vagyunk feletted!
 „És láttam úgymint üvegtengert tűzzel elegyítve; és azokat, akik diadalmasak a fenevadon és az ő képén, és bélyegén és az ő nevének számán, láttam állni az üvegtenger mellett, akiknek kezében voltak az Istennek hárfái 
És énekelték Mózesnek az Isten szolgájának énekét, és a Báránynak énekét, ezt mondván: Nagyok és csodálatosak a te dolgaid, mindenható Úr Isten; igazságosak és igazak a te útjaid, ó szentek Királya!
Ki ne félne téged, Uram! És ki ne dicsőítené a te nevedet? Mert csak egyedül vagy szent. Mert eljönnek mind a nemzetek és lehajolnak előtted; mert a te ítéleteid nyilvánvalókká lettek.” (Jel.15.2-4)

Ellenállunk neked is FENEVAD HAMIS PRÓFÉTÁJA, te FÖLDBŐL FELJÖVŐ KÉTSZARVÚ FENEVAD (Jel.13.11)! Te szellemi gonoszság kiterjedt hatalmassága ama ŐSI KÍGYÓ és SÁRKÁNY párhuzamos dimenziós „hétfejű” okkult királyságából! Isten Szelleme által ellenállunk testületi és személyes megtestesüléseidnek és működéseidnek, és visszatartjuk a FENEVADAT és a szakadás és „aposztázia” korai bekövetkeztét és mértékét. Kihirdetjük és előhívjuk lelepleződésedet, visszatartásodat és a neked való ellenállást az Úr Szelleme által az ország egész területén, minden hatalmi helyein, minden kapuiban, és a befolyás minden területén, minden hatalmasok és kicsinyek közt, és Krisztus egész testében és az egyházban! 
ŐSI KÍGYÓ és SÁRKÁNY, INIKVITÁS és GONOSZSÁG MISZTÉRIUMA, rendeltetésünk szerint a Szellem által felismerünk és legyőzünk téged és felettébb diadalmaskodunk feletted a Bárány vérével és bizonyságtételünk beszédével és nem kíméljük életünket mindhalálig (Jel.12.11)! 
 „Amaz én esengő várásom és reménységem szerint, hogy semmiben meg nem szégyenülök, hanem mint mindenkor, úgy most is nagy bátorsággal fog magasztaltatni Krisztus az én testemben, akár életem, akár halálom által.
Mert nékem az élet Krisztus, és a meghalás nyereség” (Filippi 1:20-21)!  Jézus nevében!

Rendeltetésünk szerint végig ellened állunk TENGERBŐL FELJÖVŐ FENEVAD, és visszatartjuk birodalmi, személyes, és előképes megtestesüléseidet az országban! Az általános szakadást és aposztáziát követő megjelenésed előtt, alatt és után végig ellened állunk, érvényesítjük a golgotai kereszten Jézusban elvégzett győzelmünket és felettébb diadalmaskodunk feletted! És elváltozunk az Ő dicsősége által az Úr napján, ami nekünk a teljes váltság, örök élet és dicsőség; neked az Úrtól kijövő nagy harag és ítélet feltámadása, és a tűzzel égő tó öröksége!

Hirdetjük ezért és előhívjuk nemzetünkben a Szentszellem kiáradását, Isten jó beszédeit és az eljövendő korszak erőit és ezek megízlelését e mostani időkben (Zsid.6.5)! Ugyanígy hirdetjük és előhívjuk Hamispróféta-fejedre, szarvaidra és testedre az igaz Jézus Krisztus vérét és dicsőségét (ami számodra terror), és az eljövendő Isteni harag Fenevadra és birodalmára zúduló erőit, hogy ezeket előre ízleld befolyásod minden területén és helyein és ügynökeidben az országban és azon túl, annyira, hogy nem lesz többé maradásod!!

Jézus nevében kihirdetjük: Sárkány, Fenevad, és hamis próféta! Ez nem a ti időtök! Hanem a mi időnk! A mi időnk jött el és igen, érvényesítjük az IGE hatalmát magunk felett, családjaink felett és nemzetünk felett az Életre és a jóra! És feletted, a te fogságba viteledre és kifosztásodra, te tolvaj és te gyilkos, a mi Urunk parancsa szerint most és mindvégig!
Jézus nevében kihirdetjük! Ez Magyarország ideje! Ez a mi elrendelt kairosz időnk! Nem az elszakadásnak és a Fenevad megjelenésének és ezek ölbe tett kézzel való passzív várásának ideje, hanem a nagy aratás ideje! A tömeges hitre jutások ideje! A tömeges evangelizálások és az Élő Istenhez való tömeges megtérések ideje! A harmadik menny Magyarország feletti hatalomátvételének ideje! Magyarország ideje! És a nemzetek ideje! Az Úr Szelleme globális kiárasztásának és az Úr dicsőségének ideje, hogy Neki engedjünk, és hogy a GONOSZNAK ellenálljunk, és így töltsük be a mi Urunk Jézus Krisztusnak törvényét most, és mindvégig! 
Ezért Istennel egyetértünk és kezünkbe vesszük sorsunkat és Isteni rendeltetésünket Jézusban most! Nem te vagy a sors és nem rendelkezel sorsunk felől te KÉTSZARVÚ FENEVAD és HAMIS PRÓFÉTA, hanem Isten a mi sorsunk és örökségünk és Ő rendelkezett sorsunk és rendeltetésünk felől, és a te sorsod felől is rendelkezett az IGÉBEN, mi pedig Jézus nevében végrehajtjuk rajtad a megírt ítéletet! (Zsolt.149.9) Kihirdetjük sorsodat, ítéletedet és vereségedet, és Isten Igéjének felettébb diadalmaskodását ügynökeid felett Jézus nevében!
Mert a régiek elmúltak, íme Krisztusban újjá lett minden, az Úr uralkodik, Örüljön a föld, Magyarország, és Magyarország 2018-as éve és annak minden napja Jézus Krisztusé! (3X)

Íme engedelmeskedünk Istennek, aki arra utasított minket, hogy neked ellenálljunk SZELLEMI GONOSZSÁGNAK MISZTÉRIUMA, és elrendelte, hogy tartsunk vissza téged! Ezért ellenállunk neked és hét okkult szellemi királyságodnak, minden megtestesüléseidnek és testületi megjelenéseidnek, és fejeidnek és elfutsz nemzetünkből és tőlünk az írások szerint, most! Kiparancsolunk Magyarország ezoterikus és exoterikus tereiből, földjéből, vizeiből, tüzéből, légteréből és egeiből, és Jézus vérét, tüzét, Isten dicsőségét és a harmadik menny eszköztárát hívjuk le most rád a hatalom ellen bevetett okkult praktikáid megsemmisülésére az írások szerint (Jel.12.11, Róm.13.1-5)! Jézus nevében ellenállunk neked és visszatartunk téged és megkötözzük gonoszságod minden törvénytipró működéseit az országban most! 

Jézus nevében megbénulsz! Most! Annyira, hogy nem tudod megakadályozni tömeges megjelenésünket és működésünket az Úrban és az Ő dicsőségében! Nem te tartasz vissza minket, hanem mi tartunk vissza téged és okkult királyságodat és minden működésedet az országban az írások szerint (2Thess.2.7)! Most! És mindvégig! Jézus nevében!
Törvényszegés titkod bűne, Jézus nevében ellehetetlenülést szólunk minden működésednek az országban, és levágunk minden okkult energiaforrásodról!  Most! (5X)
Nem te tolsz félre minket, hanem mi parancsolunk neked, és mi vetünk ki téged az országból, és párhuzamos szellemi dimenziójából, és ezek légteréből, kvantumfizikai tereiből, egeiből, földjéből, vizeiből, tüzeiből, minden hangból, szóból, fényből, és rezgésből és minden élőből, Jézus nevében most! Nem te távolítasz el minket okkult királyságod és politikai hatalomátvételed útjából, hanem az Úr és a harmadik menny velünk együtt vesz hatalmat feletted és távolít el téged Isten Országa hatalomátvételének útjából az országban most! 

Jézus nevében félretoljuk az Úr útjából Magyarországon a KÉTSZARVÚ FENEVAD és HAMIS PRÓFÉTA szellemét és ügynökeit! Kiparancsoljuk és kiűzzük ezt az ármányos és gonosz szellemet és ügynökeit Isten házából, Krisztus testéből, a gyülekezetből és az egyházból és az országból most! Fenevad, megátalkodott helyeidre kihívjuk Jézus vérét, és a mi Istenünknek Szellemét, Tüzét és ítéletét most! És az eleve ismertek és választottak szeméről lehull a lepel!
Ellenállunk neked „KÉTSZARVÚ FENEVAD ÉS HAMIS PRÓFÉTA”, SÁTÁN ZSINAGÓGÁJA, felforgató ILLUMINÁTI RENDJE ÉS SZEKTÁJA, és félretolunk téged, és eltávolítunk az Úr útjából most! Szabad utat szólunk a mennyből küldött megelevenedés, éledés, és tömeges megtérések számára, a lelkek Isten Királyságába való tömeges besodródása számára, és a harmadik menny Magyarország feletti hatalomátvétele számára most! Jézus nevében!
HAMIS TANÚ, GYŰLÖLET, GYŰLÖLETKELTÉS és GYILKOSSÁG gonosz szellemi erősségei és hatalmasságai, ti JEZABEL POKOL-KUTYÁI és te JEZABEL! A KÉTSZARVÚ FENEVAD és HAMIS PRÓFÉTA provokatív szarvából valók vagytok a globalista bal oldalt! Isten- és emberellenes hamis emberjogalapú liberalizmusotok máza útján csak növeltétek a hazugság, gyűlölet, és gyilkosság uralmát az országban. Beférkőztetek sokak fejébe, szívébe és gondolataiba. Kiküldtétek aláásó hazugságaitokat és gyűlöletbeszédeiteket minden médiába, és ha lehetséges lenne, teljesen megszállnátok Magyarország légterét és a választásokat, hogy Lucifer új terrorvilágrendjének okkultista globalista ügynökeit juttassátok hatalomra.
Ti szellemi gonoszság nevezett hatalmasságai, akik a pokolból lettetek kiküldve azzal az utasítással, hogy elpusztítsátok az embert, akin az Úr az Ő kezét tartja, és hogy HAMIS PRÓFÉTA jobb szarvával, FARIZEUS szellemmel és BITÓFÁIVAL: ÖNIGAZULTSÁG, TÖRVÉNYKEZÉS és KONTROLL szellemeivel együttműködve az országot vérfürdővé tegyétek! Minden tervetek és tevékenységetek meghiúsul! Kihívjuk rátok Isten ítéletét! Most!

Jézus nevében hatalmat veszünk felettetek és megkötözünk benneteket most a történelmi Magyarország egész területén, minden szívben, a választási térben, és minden egyéb külhoni helyen, ahonnan ezt a luciferi tervezetet vezérlik, tüzelik, kiküldik és táplálják! Hatalmat veszünk felettetek és megkötözünk és elnémítunk titeket a történelmi Magyarország egész területén és a légkörben, és kiparancsolunk minden fejből, szívből, elméből, gondolatból, beszédből, és médiából most! Összezsugorodtok és megszűntök minden Isten ismerete ellen emelt intellektuális magaslatban, e magaslatokkal együtt, az egyházban, az országban, a médiában, és a magyarországi választásokban most! Levágunk titeket okkult véráldozati energiaforrásaitokról, és elválasztunk titeket terrorcselekedeteitek, gyilkosságaitok és véres emberáldozati szeánszaitok ételétől, italától és halálhörgésétől és a hústesttől most! Minden kaput bezárunk előttetek az országban ti uralkodó gonosz szellemiségek, most! És a pokol kapui egy irányba nyílnak meg előttetek, és elnyelnek titeket Jézus nevében most!

ÖNIGAZULTSÁG, TÖRVÉNYKEZÉS és KONTROLL gonosz szellemiségei, ti FARIZEUS BITÓFÁI és te gonosz FARIZEUS SZELLEMISÉG a globalista jobb oldalt, akik arra lettek kiküldve, hogy eláruljátok és Lucifer elitista forgatókönyvébe kényszerítsétek az embert, akin az Úr az Ő kezét tartja! Minden ördögi tervetek és tevékenységetek meghiúsul!
Jézus nevében hatalmat veszünk felettetek és megkötözünk benneteket a történelmi Magyarország egész területén most, és minden egyéb helyen ahonnan ezt a luciferi tervezetet vezérlik, tüzelik, kiküldik és táplálják, Lucifer okkult királyságában és a földön!

Te KÉTSZARVÚ FENEVAD ÉS HAMIS PRÓFÉTA! „Két szarvad a Bárányéhoz hasonló, de úgy szólsz, mint a sárkány” (Jel.13.11)!
Fejed és elméd Lucifer elméje. Exoterikus földi megjelenésedben „Sátán zsinagógája,” Mayer Rothschild, és Adam Weishaupt 1776-ban alapított 242 éves ILLUMINÁTI nevű történelmi szektája és rendje, Lucifer földi agytrösztje és világrendjének mesterelméje vagy. Gestapo szervezeted a Jacob Schiff féle SZÖVETSÉG FIAINAK RÁGALMAZÁS ELLENI LIGÁJA” nevű felforgató képző és kiküldő páholyod. Ezoterikus szellemi erődet véres forradalmaidból, véres háborúidból, véres történelmi terrorjaidból, véres abortuszaidból, véres emberkereskedéseidből, bestiális kihasználásaidból, véres emberáldozati hús és vér fogyasztásából, véres varázslásaidból és véres mágiáidból nyered. Működésedet bűnös kereskedéseid és Sátán zsinagógájának nemzetközi bankházai finanszírozzák! Szarvaid okkult tudománnyal és ármányos mesterkedéssel növesztett megosztó ellenerősségek és ellenhatalmasságok, melyek arra lettek tervezve, hogy az emberiséget progresszíven megosszák és két egymás ellen háborúzó táborba szippantsák, hogy az emberek egymást öljék. Hogy az így létrehozott káoszból megteremtsd új világodat és annak rendjét, a Fenevad terrorállamait és terrorbirodalmát, melyben a Sárkányt (Jel.12.3) imádják, és a Fenevadat (Jel.13.1), akinek te vagy történelmi útkészítője és testületi Hamis Prófétája (Jel.13.11)!  Te FENEVAD testületi HAMIS PRÓFÉTÁJA, teste és szellemi entitása! Magyarországon maga az Úr háborít meg téged, elvétetnek foglyaid, és minden terved és tevékenységed meghiúsul! 
„Elvétethetik-e a préda az erőstől, és megszabadulhatnak-e az igazak foglyai?
Igen, így szól az Úr, az erőstől elvétetnek a foglyok is, és megszabadul a kegyetlen zsákmánya, és háborgatóidat én háborítom meg, és én tartom meg fiaidat.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése